Nieuwe datum Wim Daniëls

De avond met Wim Daniels is geannuleerd, bewaar uw kaartje er volgt een nieuwe datum.
Ter gelegenheid van de Boekenweek komt Wim Daniëls naar Den Dungen! Vanavond vertelt hij meer over zijn boek ‘Het Dorp’ en laat hij zien welke veranderingen veel dorpen ondergaan. Ongetwijfeld levert dit paralellen met Den Dungen op. Daarnaast zal hij op zijn eigen wijze en met een flinke portie humor enkele boeken belichten rondom het thema van de Boekenweek ‘rebellen en dwarsdenkers’.

Wim Daniëls is schrijver van boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Hij schrijft zowel voor volwassenen als jongeren en kinderen. Tevens is hij een van de bekendste Brabanders van Nederland (geboren in Aarle-Rixtel) en fervent pleitbezorger van de Brabantse taal en cultuur. Onlangs verschenen van zijn hand het boek ‘Houdoe’ over de Brabantse afscheidsgroet en ‘Het Dorp’ over de verandering van dorpen in de afgelopen zeventig jaar.

Locatie: Litserborg, De Donk
Tijdstip: datum volgt

Georganiseerd door Bieb Den Dungen en Dubos

Toegangsprijs: €7,50
Kaartjes zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar bij de infobalie van de Litserborg.