NIEUW: DE THUISBIEB APP

100 gratis e-books te leen voor iedereen! Ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Voor jong en oud, met fictie en non-fictie en alle genres. De app is nu beschikbaar voor IOS gebruikers en (binnenkort) in de Google Play Store. Meer informatie op www.thuisbieb.nl. De ThuisBieb is in ieder geval beschikbaar tot en met 1 juni. Heb je moeite om e-books op je mobiel of tablet te zetten? Ton en Lars van bibliotheek Babel zitten voor je klaar om je telefonisch te helpen. Stuur een mail naar tonvanbijnen@babeldenbosch.nl of larsarentsen@babeldenbosch.nl met daarin je vraag en telefoonnummer en dan wordt je zo snel mogelijk geholpen. Je kunt ook bellen. Van maandag t/m vrijdag staan Ton en Lars voor je klaar tussen 09.00 en 13.00 uur. Bel naar 073-6802900.


De ThuisBieb