Troosttekstentocht

 

                                                                        donderdag 30 april 2020

 Troost teksten tocht

De avonden duren langer en worden lichter, maar de crisis is nog niet voorbij. Waar haal jij troost uit in deze dagen? Hoe steek jij de mensen in jouw wijk of buurt een hart onder de riem? Een tekst kan troost bieden.

De Bibliotheek roept iedereen in de gemeente Sint-Michielsgestel op om een troost tekst achter het raam te hangen. Dat mag van alles zijn: een kort gedicht, een haiku, een slogan, een mop, een citaat of een wijsheid van je oma. Zo creëren we samen een ware Troost Teksten Tocht en komen mensen na een wandelingetje in de wijk zomaar geïnspireerd thuis.

Wil je alvast inspiratie opdoen? In het centrum van Gestel, vind je binnenkort bij een aantal winkeliers een troosttekst op het raam en bij Meander vind je een mooi gedicht van Ge van Berkel.

Doe mee
Hang zelf ook een troosttekst op en inspireer anderen! Woon je in het dorp Gestel dan kun je jouw troosttekst ook aanmelden via inevandenbrand@babeldenbosch.nl. Zet in de mail waar jouw troosttekst hangt. Op www.Meandersmg.nl kun je zien waar troostteksten hangen waardoor er vanzelf een route ontstaat.